Øreavstøpning

Ordentlige ørepropper kan gjøre utgjøre en stor forskjell for deg. Både med tanke på komfort, innsett, bruk og effekt. Våre audiografer tilbyr alle typer formstøpte ørepropper, som er produsert etter en øreavstøpning, en tro kopi av dine ørekanaler. Husk at optimale avstøpninger av ørene dine fordrer at øregangen din er ren og fri for ørevoks. Les om vår effektive og skånsomme ørevask her. Bestill deg en time for å få tatt øreavstøpning av ørene dine, så hjelper vi deg med å bestille riktig type ørepropper etter dine ønsker og behov.

Nå med klinikker i Oslo, Sandefjord og Trondheim.

Pris: 650,-

Bestill time

Avstøpning til ørepropper

Formstøpte ørepropper er propper som er produsert etter en nøyaktig avstøpning av din øregang. Øreavstøpning er det audiografer som utfører. Slik får du propper som sitter som støpt, oppleves behagelige og har akkurat de egenskapene som du ønsker deg.

Utvalget av formstøpte propper er veldig stort. Vi tilbyr støypropper, musikkpropper, monitorpropper, sovepropper, jaktpropper, mc-propper, sambandspropper, badepropper, sovepropper med mer. Se vårt rike utvalg av propper og priser her.

Har du behov for støypropper i forhold til jobb? Ønsker du å beskytte deg riktig når du er på konsert? Er du en ivrig jeger, og behøver du samband i jaktproppene? Sliter du med at standard telefonpropper sklir og faller ut? Bestill en time hos våre erfarne audiografer som hjelper deg å velge de proppene som egner seg best for deg.

Propper til høreapparat

Bruker du høreapparat, men sliter med innsett eller at apparatet sklir ut? Er det mye piping fra høreapparatet, eller kanskje du opplever litt lite effekt fra det? Da kan en øreavstøpning være løsningen. Slik får du  formstøpte ørepropper som passer perfekt til dine ører.

Med en propp produsert etter din øreavstøpning, vil innsett gå lett og apparatet vil sitte bedre på plass gjennom hele dagen. Proppen vil hindre lekkasje av luft og forsterkning, slik at du unngår den plagsomme pipingen.

Audiografen bestiller den formstøpte proppen med riktig ventileringsgrad i forhold til ditt forsterkningsbehov. Det betyr at vi har bedre kontroll på hva som føres inn til trommehinnen av forsterkning fra høreapparatet iforhold til når du bruker en standard dome.

Formstøpte ørepropper er også egnet for deg som er allergisk mot standardpropper for høreapparater. Ørepropper kan produseres i mykt eller hardt materiale. De kan også lages i termomateriale, som betyr at de er harde når de er kalde, og blir litt myke når de blir kroppstemperert. Proppene kan også produseres med keramisk lakk, titanbelegg eller gullbelegg.

Prisen på høreapparatpropper varierer i forhold til hvilken modell, hvilket materiale og hvilken leverandør. Bestill en time hos våre audiografer for å høre hvilke propper som egner seg for deg, din hørsel og dine høreapparater.

HØR avdelinger

HØR Ullevål Stadion

HØR Frogner

HØR Sandefjord

HØR Trondheim

Kontakt oss på:

Telefon 09-11:30 og 12-15 : +47 23 89 87 15
E-post: audiograf@hoer.no

Vi lytter til ørene dine.